Apartman ilaçlama oldukça dikkat ve özen isteyen bir ilaçlama yöntemidir. Apartmanda yapılacak ilaçlama, kullanılacak olan ilaçlama yöntemleri değişiklik gösterebilir. İLAÇLAMACİ böcek ilaçlama bu konuda çok hassastır, apartman ilaçlamada şirketimiz kokusuz ilaçlar ile ilaçlama işini gerçekleştirmektedir bu sayede apartmana giren, çıkan ( yaşlı, çocuk, hamile … gibi ) çok sayıda insan ilaçlamadan hiçbir şekilde etkilenmez ve günün her saatinde ilaçlama yapılabilir. Binalarda en çok hamam böcekleri, kalorifer böcekleri, pireler, fareler ve sıçanlara rastlanmaktadır. Apartman içerisinde bodrumlar, çatılar, merdiven boşlukları ve havalandırmalar haşerelerin en çok görüldüğü ve üredikleri alanlardır bu yüzden Apartman ilaçlamada en üstte yer alan çatı kısmından başlanıp bütün ortak kullanım alanları, merdivenler, sayaç içlerine kadar hassas bir şekilde en aşağıda yer alan depo veya bodruma kadar aynı hassasiyette ilaçlanmalıdır.
İLAÇLAMACİ ilaçlamanın kullandığı bütün ilaçlar Sağlık bakanlığı ve Dünya sağlık örgütü ( WHO ) tarafından onaylanmış ilaçlardır, ilaçlama yapıldıktan sonra minimum iki gün ıslak temizlik yapılmamalıdır sebebi ilaçlamadan maksimum verimi almaktır çünkü temizlik yapılırsa ilaçlamanın etkisi bir nebzede olsa zayıflamaktadır. Bir diğer önemli konu ise Apartman ilaçlamasını yapacak Firma mutlaka Sağlık Bakanlığından onaylı bir firma olmalıdır, maalesef denetimlerin kısıtlı olması sebebi ile çok sayıda merdiven altı diye tabir ettiğimiz korsan firmalar mevcuttur ve kendilerini çok iyi bir şekilde gizlemektedirler bu firmalara çok dikkat etmeniz gerekmektedir,
Profesyonel böcek ilaçlama ekibimiz sizlere en ekonomik ücretler ile kalıcı ve garantili çözümler sunmakta ve haşerelere karşı, sağlık bakanlığından onaylı kaliteli en iyi marka ürünlerini kullanmaktadır. Uygulama sonrasında sizlere gerekli evrakları teslim ederek, işlemlerini tamamlamaktadırlar, daha detaylı bilgi için lütfen danışma hattımızı arayın.
ÖNEMLİ NOT DİKKAT !!!
Apartmanlarda İlaçlama yapıldığında zararlı haşereler ilaçtan kaçarak kendilerine yeni yuvalar ararlar. Örneğin Hamam böceklerinin abdomenlerinin (karın) arka tarafından uzanan duyargaları çok hafif hava akımlarına bile duyarlıdır; öyle ki, potansiyel bir tehlikeden saniyenin binde 54’ü gibi bir zamanda kaçmaya başlayabilirler. Ortak alanlar ilaçlandığında haşereler genelde evlere doğru ilerler. Her ne kadar ilaçlama yapılan alandaki insektisitten ( ilaçtan ) etkilenip ölecek olsa da üzerinde taşıdığı olası yumurta paketlerini yeni gidecekleri yerlere taşıma riskleri oldukça büyüktür. Bilinen hiçbir ilaç yumurtaları yok edemez. Bu nedenle, apartmanların ortak alanları ilaçlanırken dairelerin de ilaçlanması şiddetle tavsiye edilir.
Apartman ilaçlamasını gerçekleştirdiğimiz mekanlarda daireler ilaçlanması istenirse %50 ye varan indirimler uygulanmaktadır, fiyat teklifi veya daha detaylı bilgi için lütfen danışma hattımızı arayın.
Haşereler yaşadığımız binalara şu yollardan giriş yaparlar
Doğada 800 bin civarında böcek türü bulunmaktadır. Bu böcek türleri sıcak havalarda veya sıcak ortamlarda daha fazla barınma olanakları bulmaktalar ayrıca sayılarında da artışlar olmaktadır.
Yaşadığımız mekânlarda sıkça karşılaştığımızhaşereler(hamam böcekleri,kalorifer böcekleri,bit, tahtakurusu, pire, örümcekler, karınca, akrep,kene, ağaç kurdu, tahtakurdu, tahta biti, toz piresi, kedi piresi, vb.) insan sağlığı açısından da ciddi tehlikeler oluşturmaktadırlar. Böcekler evimize, iş yerimize çeşitli yollarla girebilmektedirler. Bazen alış veriş poşetimizle, misafirliğe gittiğimiz yerden, beslediğimiz hayvanımızla bu böcekleri farkında olmadan yaşadığımız mekânlara taşıyabilmekteyiz.
Böcekler insan sağlığını tehdit etmektedir. Örneğin; sinek larvaları insanın gözüne, kulağına, midesine, burnuna, midesine, bağırsaklarına hatta beynine ulaşarak önemli hastalıkların oluşmasına neden olabilmektedir.
Bazı böcek türleri (kalorifer böcekleri,tahtakurusu böceği, hamam böcekleri, pirehaşeresi, kene haşeresi, akrep, kulağakaçan böceği, bit, gümüş böceği, tatarcık böceği, akar böceği vb.), uçan haşereler (sivrisinek, karasinek, arı, güve) ve kemirgenler(ev faresi, lağım faresi, çatı faresi vb.)dışkı, idrar, leş ve çöp gibi atıkların üzerlerine konarak veya gezinerek bu atıklardaki mikropları hortumları, kıllarını veya bacakları ile taşıyarak insanların yaşadıkları mekânlara taşırlar, bu alanlardaki gıda ürünlerine ya da giyim eşyalarına bulaştırırlar.
Sivrisinek, kene, pire, tahtakurusu, tatarcıkböcekleri kan ve lenf emerek; akrep, çıyan, kenegibi böcekler sokarak; bazı sinek çeşitleri dokulara yerleşerek; bazı böcekler de alerjilere neden olmakta mikrobik ve parazit hastalıklara sebep olurlar.
Böylece başta ishal olmak üzere birçok mide-bağırsak hastalıklarına, alerjilere sebep olurlar. İnsan kanını emen böcekler (pire, tahtakurusu) ve sinekler birçok ciddi hastalıkları kan yoluyla bulaştırırlar. Böcek ilaçlama servisimizi hemen arayabilirsiniz.